Aligator în sos de usturoi-vin
Aligatorul în sos de usturoi-vin necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest sos are 309 calorii, 52G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $5.06 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați carne de aligator, vin, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pui de usturoi cu sos de vin alb, Mănâncă asta: creveți în vin alb și sos de usturoi, și Friptură de flanc cu sos de vin cu usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați cuburi de aligator cu suc de lămâie, acoperiți și dați-le la frigider timp de 1 oră pentru a le Marina.
Strângeți orice exces de lichid din Aligator și puneți-l într-un castron mare. Condimentează cu sare și piper, apoi aruncă cu suficientă făină pentru a acoperi.
Scoateți aligatorul, scuturați excesul de făină și lăsați-l deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi; gatiti si amestecati pana cand sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați aligator și gătiți până când este ferm și opac, 5 până la 6 minute.
Așezați aligatorul în vasul de servire, apoi turnați vinul în tigaie și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Se toarnă sosul peste aligator pentru a servi.