Aligator în sos de usturoi-vin

Aligator în sos de usturoi-vin
Aligatorul în sos de usturoi-vin necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest sos are 309 calorii, 52G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $5.06 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați carne de aligator, vin, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pui de usturoi cu sos de vin alb, Mănâncă asta: creveți în vin alb și sos de usturoi, și Friptură de flanc cu sos de vin cu usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați cuburi de aligator cu suc de lămâie, acoperiți și dați-le la frigider timp de 1 oră pentru a le Marina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2
Strângeți orice exces de lichid din Aligator și puneți-l într-un castron mare. Condimentează cu sare și piper, apoi aruncă cu suficientă făină pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Cu Brie)(se Poate înlocui Cu Brie)
1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
3
Scoateți aligatorul, scuturați excesul de făină și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
4
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Adăugați usturoi; gatiti si amestecati pana cand sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Adăugați aligator și gătiți până când este ferm și opac, 5 până la 6 minute.
7
Așezați aligatorul în vasul de servire, apoi turnați vinul în tigaie și fierbeți până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Se toarnă sosul peste aligator pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista