Afumat-cârnați, varză și supă de cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 529 calorii, 19g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Un amestec de cimbru, sare, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de gătit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake crud cu afine cu topping de firimituri ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Cârnați afumați și supă de varză, Cârnați afumați, varză și supă de ovăz, și Supă de varză cu cârnați afumați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapa; gatiti, amestecand ocazional, pana devine translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați varza, cartofii, apa, bulionul, frunza de dafin, cimbru și sare în oală. Aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți, parțial acoperit, amestecând ocazional, până când varza și cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Rețetă De Pizzocheri
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Între timp, puneți o tigaie mare antiaderentă la foc moderat.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați cârnații și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
6
Scoateți cârnații din tigaie și scurgeți-i pe prosoape de hârtie. Chiar înainte de servire, scoateți frunza de dafin din supă și amestecați cârnații.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, Opțional
7
Variație
8
Într-o tigaie separată, gătiți trei sferturi de kilogram de legături de cârnați, tăiați în felii și amestecați-le în supă în loc de cârnați afumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Afumați
Cârnați Link-uri
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Recomandare de vin: Portugalia, deși este renumită pe bună dreptate pentru porturile și Madeiras, este, de asemenea, o sursă excelentă de Valori excelente în vinurile roșii robuste și uscate. Bogăția pământească și picantă a acestor roșii este perfectă pentru mâncăruri rustice, cum ar fi aceasta. Cereți unul la magazinul dvs. local de vinuri.