Adobo de pui și porc
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Adobo de pui și porc ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 147 calorii. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, oțet de orez, coapse de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Porc (Pui) Adobo, Adobo de pui și porc, și Carne de porc (sau pui) Adobo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați bucăți de porc; gatiti 4 minute, rumenind pe toate partile.
Adăugați sos de soia, apă, boabe de piper, pui, oțet, bulion, usturoi și frunze de dafin; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră. Descoperiți și creșteți căldura la mediu-mare; fierbeți 20 de minute sau până când lichidul este ușor siropos. Aruncați frunza de dafin.