Adobo de pui și porc

Adobo de pui și porc
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Adobo de pui și porc ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 147 calorii. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, oțet de orez, coapse de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Porc (Pui) Adobo, Adobo de pui și porc, și Carne de porc (sau pui) Adobo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați bucăți de porc; gatiti 4 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
3
Adăugați sos de soia, apă, boabe de piper, pui, oțet, bulion, usturoi și frunze de dafin; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră. Descoperiți și creșteți căldura la mediu-mare; fierbeți 20 de minute sau până când lichidul este ușor siropos. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Sos De SoiaSos De Soia
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Pui întregPui întreg
OțetOțet
UsturoiUsturoi
BulionBulion
ApăApă

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista