1000 Calorii Carne De Vită Wellington

1000 Calorii Carne De Vită Wellington
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete scoțiene, așa că încercați 1000 de calorii carne de vită Wellington. Această rețetă servește 8 și costă 11,8 USD pe porție. O porție conține 1011 calorii, 47G de proteine, și 76g de grăsime. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 3 ore și 17 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pate de foie gras, foietaj, filet de vită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Carne De Vită Wellington, Cel Mai Bun Carne De Vită Wellington, și Carne De Vită Wellington.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o tigaie de prăjire prăjiți carnea de vită în mijlocul cuptorului timp de 25 până la 30 de minute sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 120 de grade F când este introdus în carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Lăsați fileul să se răcească complet și aruncați slănina și șirurile. Îndepărtați grăsimea din sucurile de tigaie și rezervați sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Într-o tigaie grea gătiți ciupercile în unt, sare și piper la foc moderat scăzut, amestecând, până când tot lichidul pe care îl degajă este evaporat și amestecul este aproape uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați smântână grea și gătiți până când crema se îngroașă și acoperă spatele unei linguri, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
6
Lasă să se răcească complet.
7
Întindeți fileul uniform cu pateul de foie gras, acoperind partea superioară și părțile laterale și întindeți ciupercile uniform peste pateul de foie gras. Pe o suprafață înmuiată, rotiți 1 kilogram de patiserie puf într-un dreptunghi de 20 pe 12 inci sau suficient de mare pentru a închide complet fileul. Bateți ușor albusul de ou într-un castron mic și lăsați-l deoparte. Bateți gălbenușul de ou cu apa pentru a face o spălare a ouălor și dați deoparte. Răsturnați fileul acoperit cu atenție sub mijlocul aluatului și pliați părțile lungi ale aluatului pentru a închide fileul perindând marginile aluatului cu o parte din albusul de ou pentru a le sigila. Îndoiți capetele aluatului peste File și sigilați-le cu restul de albus de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Foie GrasFoie Gras
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Transferați fileul, cusătura în jos într-o tigaie cu jeleu sau o tigaie de prăjire superficială și ungeți aluatul cu o parte din spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Întindeți aluatul suplimentar și decupați formele cu tăietori decorativi. Aranjați decupajele pe aluat decorativ, periați-le cu spălarea rămasă a ouălor și răciți fileul timp de cel puțin 1 oră și până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
10
Coaceți fileul în mijlocul unui cuptor preîncălzit la 400 de grade F timp de 30 de minute. Reduceți căldura la 350 de grade F și coaceți fileul timp de 5 până la 10 minute mai mult sau până când termometrul pentru carne înregistrează 130 de grade F pentru carnea medie-rară și patiseria este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Lăsați fileul să stea 15 minute. Într-o cratiță fierbeți sucurile de tigaie rezervate și Madeira până când amestecul este redus cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
MadeiraMadeira
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Adăugați amestecul de săgeată, bulionul, trufele și sarea și piperul, după gust, și gătiți sosul la foc moderat, amestecând, având grijă să nu-l lăsați să fiarbă, timp de 5 minute sau până când se îngroașă. Slăbiți fileul din tigaia cu jeleu, transferați-l cu 2 spatule într-un platou încălzit și garnisiți-l cu năsturel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
ArorutArorut
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Serviți fileul, tăiat în felii groase de 3/4 inci, cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 17 m.
Porții8
Scor De Sănătate68
Revista