Șuncă proaspătă prăjită cu glazură de cidru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 1041 calorii. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de salvie, fulgi de ardei, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Șuncă proaspătă prăjită cu glazură de cidru, Rață de prune prăjită cu glazură de arțar de cidru, și Șuncă proaspătă prăjită cu glazură de arțar-condiment pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cu o zi înainte de prăjire: într-un recipient de plastic suficient de mare pentru a ține șunca, amestecați apa cu sarea și zahărul brun până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Mustar Preparat, Optional
2
Adăugați condimentele. Scor șuncă într-un model de diamant prin piele și grăsime, având grijă să nu taie în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Apă Pentru A Permite
Mustar Preparat, Optional
3
Adăugați șuncă în saramură, cântăriți-o cu o farfurie pentru a o menține scufundată și refrigerați cel puțin 4, dar nu mai mult de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Mustar Preparat, Optional
4
Scurgeți, clătiți, uscați șunca și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
5
Cu o oră înainte de prăjire, scoateți șunca din frigider. Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. pentru frecare: pulsați uleiul de măsline, muștarul, pătrunjelul, Salvia, usturoiul, ardeiul roșu, sarea și piperul negru într-un robot de bucătărie pentru a face o pastă. Frecați-l peste șuncă. Într-o tigaie mare de prăjire, aruncați panele de ceapă cu 1 cană de cidru de mere și așezați șunca deasupra. Prăjiți șunca timp de 30 de minute, reduceți temperatura cuptorului cu 325 de grade F și prăjiți până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 165 de grade F, aproximativ 4 ore. După prima oră, înfășurați ușor folie de aluminiu în jurul osului pentru a nu-l arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cidru De Mere
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Fripturi De Carne Din New York
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Mustar Preparat, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Între timp, pentru glazură: fierbeți, apoi fierbeți, restul de cidru de mere într-o cratiță, degresând după cum este necesar, până când este siropos și redus la aproximativ 2 căni, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
7
În ultimele 1 1/2 ore de gătit șunca, periați-o cu glazura la fiecare 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, Optional
8
Transferați șunca gătită într-un platou rezistent la cuptor și lăsați-o să se odihnească în cuptorul oprit timp de 30 de minute. Acoperiți ușor ceapa într-un bol și puneți-le și la cuptor. Strecurați sucurile de tigaie într-o cratiță, îndepărtați excesul de grăsime și aduceți la fierbere. Faceți o pastă cu făina și untul și bateți câte puțin în sucuri. Se fierbe până se îngroașă. Tăiați șunca și serviți cu ceapa și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime