Șuncă proaspătă prăjită cu glazură de cidru

Șuncă proaspătă prăjită cu glazură de cidru
Șuncă proaspătă prăjită cu glazură de cidru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 1041 calorii. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de salvie, fulgi de ardei, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Șuncă proaspătă prăjită cu glazură de cidru, Rață de prune prăjită cu glazură de arțar de cidru, și Șuncă proaspătă prăjită cu glazură de arțar-condiment pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu o zi înainte de prăjire: într-un recipient de plastic suficient de mare pentru a ține șunca, amestecați apa cu sarea și zahărul brun până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2
Adăugați condimentele. Scor șuncă într-un model de diamant prin piele și grăsime, având grijă să nu taie în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Adăugați șuncă în saramură, cântăriți-o cu o farfurie pentru a o menține scufundată și refrigerați cel puțin 4, dar nu mai mult de 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Scurgeți, clătiți, uscați șunca și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Cu o oră înainte de prăjire, scoateți șunca din frigider. Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. pentru frecare: pulsați uleiul de măsline, muștarul, pătrunjelul, Salvia, usturoiul, ardeiul roșu, sarea și piperul negru într-un robot de bucătărie pentru a face o pastă. Frecați-l peste șuncă. Într-o tigaie mare de prăjire, aruncați panele de ceapă cu 1 cană de cidru de mere și așezați șunca deasupra. Prăjiți șunca timp de 30 de minute, reduceți temperatura cuptorului cu 325 de grade F și prăjiți până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 165 de grade F, aproximativ 4 ore. După prima oră, înfășurați ușor folie de aluminiu în jurul osului pentru a nu-l arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cidru De MereCidru De Mere
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Între timp, pentru glazură: fierbeți, apoi fierbeți, restul de cidru de mere într-o cratiță, degresând după cum este necesar, până când este siropos și redus la aproximativ 2 căni, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
În ultimele 1 1/2 ore de gătit șunca, periați-o cu glazura la fiecare 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
8
Transferați șunca gătită într-un platou rezistent la cuptor și lăsați-o să se odihnească în cuptorul oprit timp de 30 de minute. Acoperiți ușor ceapa într-un bol și puneți-le și la cuptor. Strecurați sucurile de tigaie într-o cratiță, îndepărtați excesul de grăsime și aduceți la fierbere. Faceți o pastă cu făina și untul și bateți câte puțin în sucuri. Se fierbe până se îngroașă. Tăiați șunca și serviți cu ceapa și sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista