Șuncă Glazurată Cu Ananas-Portocaliu Cu Aragaz Lent

Șuncă Glazurată Cu Ananas-Portocaliu Cu Aragaz Lent
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șunca glazurată cu ananas-portocaliu cu aragaz lent. Această rețetă servește 8. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 501 calorii. Un amestec de zahăr brun ferm, marmeladă de portocale, ananas în suc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cârnați De Cocktail Glazurați Cu Ananas Cu Aragaz Lent, Aragaz lent ghimbir și portocaliu glazurat oală friptură, și Coaste De Țară Cu Glazură Portocalie Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați șuncă în aragaz lent de 3 1/2 până la 5 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Scurgeți lichidul de ananas din cutie în aragaz lent; refrigerați ananasul. Într-un castron mic, combinați zahărul brun, 1 lingură de marmeladă și muștar; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
MarmeladăMarmeladă
AnanasAnanas
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
3
Se întinde peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
șuncășuncă
4
Capac; gătiți la setare scăzută timp de 6 până la 8 ore.
5
Cu aproximativ 5 minute înainte de servire, scoateți șunca din aragazul lent; așezați pe scândură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Aragaz LentAragaz Lent
6
Tăiați suficientă șuncă pentru a face 2 căni cubulețe; acoperiți și refrigerați pentru supa de șuncă și Broccoli p.2
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
SupăSupă
șuncășuncă
7
Acoperiți șunca rămasă pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
8
Într-un castron mic pentru microunde, combinați ananasul și restul de 2 linguri de marmeladă de portocale; se amestecă bine. Cuptorul cu microunde la mare timp de 1 1/4 până la 1 1/2 minute sau până când se încălzește bine, amestecând o dată la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De PortocaleMarmeladă De Portocale
AnanasAnanas
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
9
Tăiați șunca în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
10
Serviți șuncă cu amestec de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
șuncășuncă
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista