Șuncă Diavolească
Diabolic sunca ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20 și costă 10 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 63 calorii. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de unt, muștar, un strop de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Rețete similare sunt Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță grea la foc mic.
Adăugați făină; se amestecă până se omogenizează. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Adăugați treptat frișcă; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa. Se amestecă muștarul și piperul.
Adăugați șuncă; se amestecă bine.
Se amestecă amestecul într-o matriță cu ulei de 3 1/2 cană. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore. Desfaceți pe un platou de servire.
Se servește rece cu biscuiți.