Șuncă afumată condimentată cu chutney de Mango-afine

Șuncă afumată condimentată cu chutney de Mango-afine
Șuncă afumată condimentată cu chutney de Mango-afine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 2,27 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 98G de proteine, 77g de grăsime, și un total de 1204 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, semințe de coriandru, semințe de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Chutney De Mango Condimentat, Chutney De Afine Mango, și Salată De Gelatină Condimentată Cu Afine-Chutney pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scoateți coaja din șuncă și tăiați grăsimea într-un strat de 1/2 inch. Folosind un cuțit ascuțit, marcați grăsimea într-un model încrucișat fără a tăia carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Puneți șunca într-o tigaie mare, cu grăsime în sus; adăugați cidrul și sherry și acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Coaceți timp de 4 ore, ungând cu sucurile de tigaie la fiecare jumătate de oră; adăugați apă dacă tigaia pare uscată. Șunca se face când este aurie și un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați pe o foaie de copt robustă.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Într-o tigaie medie, prăjiți semințele de coriandru, chimen, fenicul și cardamom la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De CardamomSemințe De Cardamom
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se transferă într-o mașină de tocat condimente și se lasă să se răcească complet, apoi se macină grosier.
8
Se amestecă zahărul, sarea și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Presărați amestecul de condimente peste șuncă, presându-l ușor în grăsimea încrucișată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
10
Coaceți șunca aproximativ 20 de minute, până când crusta este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Transferați șunca pe o tăietură și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
12
Puneți tigaia la foc mare până la sfârâit.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
13
Adăugați 1 cană de apă și fierbeți, răzuind bucățile rumenite, până se reduce la 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
14
Turnați sucurile de tigaie într-un castron și îndepărtați grăsimea. Tăiați șunca în felii subțiri și aranjați pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Se servește cu sucurile de tigaie și chutney-ul de Mango-afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chutney De AfineChutney De Afine
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista