Șuncă și omletă Elvețiană

Șuncă și omletă Elvețiană
Nevoie de un curs principal fără gluten? Sunca și omleta Elvețiană ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 192 calorii, 23g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, șuncă, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Șuncă și omletă Elvețiană, Omletă Elvețiană Roll-Up, și Omletă Elvețiană Cu Somon Afumat.

Instrucțiuni

1
Înveliți o tigaie antiaderentă de 6 inci cu spray de gătit; așezați la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați șuncă, ceapă verde, roșii și piper; sotati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Scoateți amestecul de șuncă din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri rigide; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Combinați înlocuitorul de ou, apa, busuiocul, sosul fierbinte și piperul într-un bol mediu și amestecați bine. Îndoiți ușor albușurile de ou în amestecul de înlocuire a ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțiteCești De Smântână Redusă în Grăsimi, împărțite
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Recoați tigaia cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se toarnă jumătate din amestecul de albus de ou în tigaie. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 5 minute sau până când este setat (nu amestecați). Se toarna jumatate din amestecul de sunca peste omleta si se presara cu 2 linguri de branza; pliați omleta în jumătate. Glisați omleta pe o farfurie de servire; puneți deoparte și păstrați la cald. Repetați procedura cu amestecul de albus de ou rămas, amestecul de șuncă și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
carbo evaluare: 6
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista