Șuncă și cartofi dulci cu cremă de Avocado
Bacon și cartofi dulci Hash cu crema de Avocado ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 51G de grăsime, și un total de 709 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de avocado, slănină, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi dulci Kale Bacon și Avocado Hash, Întreg 30 De Avocado Californian Hash De Cartofi Dulci, și Hash de cartofi dulci condimentat cu Avocado și ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați avocado și sucul de lămâie într-un robot de bucătărie și procesați până când se formează o cremă fără lumpless, răzuind părțile laterale, după cum este necesar. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se transferă într-un castron și se lasă deoparte.
Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand este crocanta, aproximativ 8 minute.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie cu o lingură cu fante.
Se toarnă grăsimea de slănină într-un castron mic și se rezervă.
Încălziți untul într-o tigaie mare din oțel inoxidabil sau antiaderentă la foc mediu până se topește.
Adăugați ceapa tocată și gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa începe să se rumenească, aproximativ 7 minute.
Se toarnă 1 lingură de grăsime de slănină peste ceapa rumenită, apoi se adaugă cartoful dulce cubat în tigaie, aruncând până când cartoful dulce este acoperit cu ulei. Reduceți căldura la mediu, acoperiți cu un capac și gătiți, agitând și aruncând ocazional, până când cartoful dulce este înmuiat, totuși, aproximativ 15 minute.
Scoateți capacul și creșteți căldura la mare. Gatiti, aruncand ocazional, pana se rumeneste bine, aproximativ 5 minute. Se amestecă slănina tocată, se condimentează după gust cu sare și piper, se ia de pe foc și se acoperă până când este gata de servit.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare până la sclipire, prăjiți ouăle rămase până la coacerea dorită. Se condimentează cu sare și piper. Împărțiți hash-ul între 4 farfurii, acoperiți fiecare farfurie cu un ou prăjit și o păpușă de cremă de avocado.