Înghețată De Iaurt Cu Cireșe-Caise
O porție conține 213 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, zahăr, acompaniament: granola de arțar fragilă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Înghețată De Caise, Sundaes De Caise-Gingersnap, și Înghețată De Iaurt.
Instrucțiuni
Se fierbe zahărul, apa, frunzele de dafin și zesturile într-o cratiță grea de 1 Litru 5 minute, apoi se ia de pe foc și se lasă să se absoarbă 20 de minute. În timp ce siropul se înmoaie, înjumătățiți caisele pe lungime și îndepărtați gropile. Rulați un cuțit de tăiat transversal în jurul fiecărei cireșe, atingând groapa, apoi răsuciți jumătățile de cireșe pentru a se separa.
Îndepărtați gropile cu vârful cuțitului. Aruncați caisele și cireșele cu suc de lămâie într-un castron mare de mică adâncime. Întoarceți siropul la fierbere, apoi turnați peste fructe, aruncând pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să stea, amestecând ocazional, cel puțin 30 de minute. Puneți 1/3 cană de iaurt pe fiecare din cele 6 farfurii și serviți cu fructe.