Înghețată de cafea și gogoși

Înghețată de cafea și gogoși
Înghețată de cafea și gogoși este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 253 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 68 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Un amestec de ouă, smântână grea, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 18%. Încercați Înghețată de cafea și gogoși, Înghețată de cafea și gogoși, și Rece Brew Cafea Latte Gheață Pops pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Zdrobiți sau tocați crulerele în bucăți mici. Nu tăiați prea mult în firimituri, ci faceți o varietate de dimensiuni ale pieselor. Puneți bucățile de gogoși deoparte.
2
Încălziți ușor laptele într-o cratiță la foc mic până când este fierbinte, dar nu fierbe și amestecați granulele de cafea instant până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea InstantCafea Instant
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scoateți amestecul de lapte de pe foc și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
4
Așezați ouăle într-un bol de amestecare și bateți timp de 3 minute cu un mixer electric până la lumină, adăugând zahăr aproximativ 2 linguri la un moment dat până când zahărul a fost încorporat. Bateți încă 1 minut, apoi bateți amestecul de lapte și smântâna grea în ouă la viteză mică, până când amestecul este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Bol De AmestecareBol De Amestecare
5
Așezați amestecul într-un aparat de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului. Când înghețata este fermă, dar nu tare, amestecați ușor bucățile de gogoașă. Împachetați înghețata într-un recipient etanș acoperit și congelați timp de 6 până la 8 ore, pentru a coace aroma și a întări înghețata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
6
Lăsați înghețata să stea la temperatura camerei aproximativ 10 minute înainte de a scoate în porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista