Înghețată bezea Torte este un fără gluten desert. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 476 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cireșe, cremă de tartru, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Înghețată Cu Bezea, Cremă De Bezea Torte, și Tort de bezea cu cremă de mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 121°.tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament. Folosind o tigaie pentru tort ca ghid, desenați două cercuri de 8 inci; inversați hârtia.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Formă De Tort
Cuptor
2
Se amestecă cireșele uscate și romul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Uscate
ROM
3
Se amestecă espresso și apă clocotită; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin
Apă
4
Folosind un mixer electric, bateți albușurile de ou, crema de tartru și sarea până se formează vârfuri moi. Bateți zahărul, apoi bateți cu viteză mare până se înțepenește. Bateți în espresso și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Albușuri De Ou
1 Cană Alune Măcinate Fin
Vanilie
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
5
Întindeți amestecul de albuș de ou în 2 discuri uniforme în cercuri de pergament pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ouă
6
Coaceți timp de 1 1/2 ore, apoi opriți cuptorul și lăsați să stea în cuptor timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Lasă să se răcească. Îndepărtați hârtia și așezați 1 strat de bezea într-o tigaie cu arc de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
8
Scurgeți cireșele; se usucă. Se amestecă în înghețată de vanilie; se întinde în tigaie. Se acoperă cu a doua bezea; congelați timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie
Cireșe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Combinați înghețata de ciocolată și nucile; se întinde pe bezea. Acoperiți cu folie de plastic; congelați timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Ciocolată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Nuci
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
10
Scoateți tortul din tigaie. Bateți smântâna grea și întindeți deasupra. Se pudrează cu cacao și se ornează cu cireșe.
Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.