Țelină piure de cartofi și sos de pui
Telina piure de cartofi și sos de pui ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 223 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați condimentele de pasăre, sosul de pui, margarina și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Pui cu piure de cartofi și sos, Cârnați de pui și sos de ceapă peste piure de cartofi dulci, și Piure De Cartofi Și Rădăcină De Țelină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 20 de minute sau până când este foarte fraged.
Scurgeți și reveniți la tigaie.
Topiți margarina într-o tigaie mică la foc mediu-mare, iar țelina și ceapa se sotează 8 minute sau până se înmoaie.
Adăugați amestecul de țelină, laptele, pătrunjelul, sarea și condimentele de pasăre la cartofi; bateți la viteza medie a unui mixer până se omogenizează.
Se servește cu sos de pui.