Țelină la grătar umplută cu brânză albastră
Țelina la grătar umplută cu brânză albastră este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 100 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în jurul valorii de 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, brânză, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Buffalo creveți la grătar cu baie de brânză albastră și țelină, Friptură la grătar umplută cu brânză elvețiană colorată și brânză albastră cremoasă, și Țelină Prăjită Și Brânză Albastră.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mediu.
Scoateți capetele și orice șiruri dure din țelină.
Tăiați fiecare tulpină de țelină în jumătate transversal.
Așezați țelina, uleiul, sarea și piperul într-un castron mare; aruncați. Grătar, întorcându-se ocazional, până când este ușor fraged, dar încă ferm, 4 până la 6 minute în total.
Scoateți din căldură. Topiți fiecare tulpină cu 2 lingurițe de brânză albastră.