Țelină cu slănină, coniac și roșii
Țelina cu slănină, coniac și roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 201 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de sare, ulei vegetal, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Cozi De Boi Cu Roșii, Țelină Și Capere, Salată de fasole Zolfini, roșii uscate, țelină și Bottarga, și Țelină și fenicul cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie, încălziți uleiul până strălucește.
Adăugați frunzele de țelină și prăjiți la foc moderat până când sunt crocante, aproximativ 2 minute.
Transferați frunzele pe o farfurie și presărați cu sare.
Într-o caserolă mare din fontă emailată, gătiți slănina la foc mic, amestecând de câteva ori, până când grăsimea s-a topit, aproximativ 6 minute.
Adăugați țelina și amestecați pentru a o acoperi cu grăsimea de slănină.
Adăugați roșiile și coniacul, acoperiți și gătiți până când țelina este abia fragedă, aproximativ 10 minute. Descoperiți și gătiți până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 3 minute. Condimentează țelina cu sare și piper și transferă într-un bol de servire. Se acoperă cu frunzele de țelină prăjite și se servește.