Țelina umplută a bunicii
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Țelina umplută a bunicii ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 72 calorii. Această rețetă servește 24. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână tulpini de țelină, măsline umplute cu pimento, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Ardeii umpluți ai bunicii, Țelină Umplută Cu Crab, și Țelină Umplută Cu Măsline.
Instrucțiuni
Uscați bine fiecare bucată de țelină cu prosoape de hârtie.
Amestecați crema de brânză, măslinele, usturoiul, sarea și piperul negru într-un castron. Folosind un cuțit, întindeți o cantitate generoasă de cremă de brânză umplând adâncitura centrală a fiecărei bucăți de țelină.
Se servește imediat sau se dă la frigider.