Țara P. P. A. (P. P. P. A. de Campagne) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 295 calorii, 14g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ienibahar, unt, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Țara Sunca Cu Pate, Țara Pate Banh Mi, și Franceză Țară Pateu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Setați rack-ul în poziția cea mai joasă în cuptor și preîncălziți la 350 de grade F. fierbere
2
Cognac până la redus la 1/2 cană,aproximativ 1 1/2 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coniac
3
Topiți untul în tigaie medie grea peste căldură medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se adauga ceapa si saut & amp; până la moale și translucid, dar nu maro, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
5
Combinați carnea de porc măcinată șitocată slănină într-un castron mare.Folosind furculița sau vârful degetelor, amestecațiîmpreună până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Măcinată
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se adaugă ceapa saut, usturoiul, 2 1/2 lingurițe de sare,cimbru, ienibahar și piper în bol cu amestec de porc și se amestecă până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ienibahar
Usturoi
Piper
Ceapă
Cimbru
Carne De Porc
Sare
7
Adăugați ouă, smântână și coniac redus.Se amestecă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coniac
Cremă
Ouă
8
Aliniați tigaia metalloaf de 9x5x3 inci cu felii de slănină,aranjând 8 felii pe lățimea tigaiei și 3 felii pe fiecare parte scurtă a tigaiei și tigaia suprapusă pe toate părțile. Folosind mâinile, apăsați ușor și uniform jumătate din amestecul de carne (aproximativ 3 1/4 căni) pe partea de jos a tigaiei deasupra filelor de bacon. Aranjați fâșiile de șuncăpeste într-un singur strat. Se acoperă curămânând amestec de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Carne
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Îndoiți feliile de slănină, acoperind p. Acoperiți bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
10
Se pune panin 13x9x2-inch bakingpan de metal și se transferă la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Se toarnăapă fiartă în Panto de copt pentru a veni la jumătatea laturilor tăvii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Se coace pate până athermometer introdus throughfoil în centrul registre 68°,aproximativ 2 ore și 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Scoateți tava de pâine dintigaie de copt și transferați foaia de copt rumenită.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Pâine Pan
14
Așezați tigaie grea sau 2 până la 3 cutii grele deasupra p.Se răcește peste noapte. Faceți înainte poatefi făcut cu 4 zile înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Puneți tigaia cu pâine cu P. 6. T. în tigaia mai mare cu apă fierbinte timp de aproximativ 3 minute. Invertit pâtéonto platou; se debaraseze de grăsime fromplatter și ștergeți curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
16
Se taie P și se taie în felii de 1/2 inch.
17
* Murături mici franceze; disponibileîn magazinele de alimente de specialitate.