Țara Oxtails

Țara Oxtails
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Țara Oxtails ar putea fi o rețetă extraordinară pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 1059 calorii, 111g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $ 6.74 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 22 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți cozi de boi, piper, cartofi noi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cozi De Boi Înăbușite, Geamuri Oxtails, și Vin Fiert Oxtails.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 până la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Presărați cozile de boi din belșug cu condimente de casă pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
OxtailOxtail
3
Înveliți fundul unui cuptor olandez greu rezistent la cuptor cu uleiul de măsline. Odată încălzit, adăugați cozile de boi și căutați pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
OxtailOxtail
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți și puneți deoparte. Răzuiți biții maro din partea de jos a tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați bulionul de vită, vinul roșu, sosul Worcestershire și căței de usturoi. Se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
6
Adăugați busuioc, oregano, frunze de dafin, sos fierbinte, sos de roșii și cozile rezervate. Se amestecă pentru a combina toate ingredientele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
OxtailOxtail
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
7
Acoperiți bine, puneți-l în cuptor și coaceți timp de 2 până la 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți din cuptor și aduceți la foc mic pe aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Adăugați panele de ceapă dulce, cartofii roșii, usturoiul și morcovii în oală. Acoperiți și fierbeți până când cartofii sunt aproape fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi RoșiiCartofi Roșii
Ceapă DulceCeapă Dulce
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Serviți cozile de boi cu legumele peste orez fierbinte cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
OxtailOxtail
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
11
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista