Șuncă și tăiței cu brânză cu aragaz lent

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șuncă și tăiței cu brânză lentă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 687 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,14 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sos de paste alfredo, brânză elvețiană, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ 365 de zile de gătit lent: pentru aragazul lent, cojile mexicane neumplute, 365 de zile de gătit lent: aragaz lent pentru porumb și ardei brânză, și Carne de vită și tăiței cu aragaz lent.
Instrucțiuni
Pulverizați aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri cu spray de gătit. În cratița de 4 litri, gătiți linguine 5 minute în apă clocotită; scurgere.
Așezați linguine în aragaz lent.
Adăugați jumătate și jumătate, 1 cană de brânză, mazărea, muștarul, șunca și sosul Alfredo; se amestecă ușor pentru a se amesteca.
Se presară cu 1 cană de brânză rămasă.
Capac; gatiti la foc mic 3 ore sau pana cand linguina este frageda.