Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șuncă și tăiței cu brânză lentă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 687 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,14 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sos de paste alfredo, brânză elvețiană, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ 365 de zile de gătit lent: pentru aragazul lent, cojile mexicane neumplute, 365 de zile de gătit lent: aragaz lent pentru porumb și ardei brânză, și Carne de vită și tăiței cu aragaz lent.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri cu spray de gătit. În cratița de 4 litri, gătiți linguine 5 minute în apă clocotită; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Așezați linguine în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Adăugați jumătate și jumătate, 1 cană de brânză, mazărea, muștarul, șunca și sosul Alfredo; se amestecă ușor pentru a se amesteca.