Șuncă și brânză elvețiană coaceți cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați să coaceți cartofi cu șuncă și brânză elvețiană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 129 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 43 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână cartofi betty julienne, șuncă, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 14 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Coaceți Cartofi Elvețieni, Supă de cartofi și brânză elvețiană - brânza elvețiană face o supă foarte cremoasă și bogată, și Swiss-Ceapa Cartofi Coace.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°. amestecați cartofii, sosul
Se amestecă și se fierbe apă în caserola de 2 litri. Se amestecă laptele, șunca și brânza.
Coaceți descoperit 50 de minute; se presara cu pesmet.
Coaceți cu 10 până la 14 minute mai mult sau până când blatul devine maro auriu.