Șuncă Spirală Glazurată Din Arțar Dijon

Șuncă Spirală Glazurată Din Arțar Dijon
Dijon Maple glazurate spirala sunca ar putea fi doar lactate gratuit rețetă pe care o căutați. Pentru 1,86 USD pe porție, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1083 calorii, 88G de proteine, și 69G de grăsime. Această rețetă servește 10. 150 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 2 ore și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână apă, pâine pumpernickel, șuncă spirală și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un uimitor scor spoonacular de 91%. Încearcă Șuncă Spirală Glazurată Din Arțar Dijon, Sunca spirala Slow Cooker cu glazura de caise - Dijon, și Șuncă Spirală Glazurată Portocalie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați șunca într-o tigaie și turnați aproximativ 3/4 cană de apă în fundul tigaiei. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți timp de 1 oră și 40 de minute sau până când este încălzit, moale și fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1
Bateți toate ingredientele împreună într-o cratiță până se omogenizează și încălziți la foc mediu-mic până la mediu până la fierbere. Se fierbe timp de 2 minute și se ia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Când șunca este încălzită, îndepărtați folia de aluminiu și turnați sau periați glazura deasupra pentru a acoperi complet. Ridicați temperatura cuptorului la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Întoarceți șunca la cuptor și gătiți, neacoperită, timp de 20 de minute sau până când glazura este caramelizată și cu bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere.
5
Serviți cu fixările dorite.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Chenin Blanc

Pinot Noir, Riesling și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru șunca spirală. Riesling și chenin blanc au o notă de dulceață care completează aromele dulci și sărate ale șuncii. Dacă preferați roșu, un roșu deschis ca pinot noir va face. Calista Coast Range Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Câmpia De Coastă Calista Pinot Noir
Câmpia De Coastă Calista Pinot Noir
Gama Calista Coast 2012 Pinot Noir este de culoare roșu rubiniu intens, cu arome de cireșe uscate, petale de trandafir, violet și boabe de cafea prăjite. Rubarba, cireșul și notele de afine curg prin palat până la un finisaj echilibrat și lung de fructe întunecate mixte și ceai negru.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista