Șuncă Prăjită
Rețeta de șuncă prăjită poate fi făcută în aproximativ 25 de ore și 40 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 99G de proteine, 456g de grăsime, și un total de 4818 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă 17,44 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork necesită miere, ananas, ulei de arahide și zahăr brun. Funcționează bine ca un fel principal scump. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce este bun. Încearcă Plăcintă Cu Șuncă Adâncă, Coca-Cola Prăjită, și Curcan Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cadă mare de plastic, așezați toate ingredientele de saramură și amestecați până se dizolvă.
Puneți șunca în saramură și dați-o la frigider peste noapte. A doua zi, scoateți șunca din saramură și uscați bine.
Umpleți friteuza de curcan cu ulei de arahide.
Încălziți uleiul la 375 de grade F. * nota bucătarului: pentru o șuncă mai mare, utilizați mai puțin ulei, deoarece cu cât șunca este mai mare, cu atât va fi mai multă deplasare lichidă.
Așezați șunca cu grijă în interiorul friteuzei. Există multă umiditate în șuncă, uleiul se va umfla intens, așa că aveți grijă și coborâți-l foarte încet. Gatiti timp de 7 1/2 minute pe kilogram. Șunca va fi gătită când este de 160 de grade F. În interior. Verificați-l cu un termometru cu citire instantanee pentru a vă asigura că este gătit.
Scoateți șunca cu grijă, lăsând-o să se răcească și scurgeți excesul de ulei timp de aproximativ 10 până la 15 minute.
Combinați toate ingredientele într-o cratiță medie la foc mic și lăsați să se reducă până la o consistență siropoasă.
Lăsați glazura să se răcească ușor și apoi turnați-o peste șunca prăjită.
Serviți orice glazură suplimentară pe lateral la masă.