Șuncă la cuptor cu sos dulce

Șuncă la cuptor cu sos dulce
Rețeta de Șuncă la cuptor cu sos dulce poate fi preparată în aproximativ 1 oră și 45 de minute . Pentru 3,86 USD per porție , primiți un aperitiv pentru 16 persoane. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 43 g de proteine , 18 g de grăsimi și un total de 414 calorii . 28 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de lapte, șuncă, zahăr brun și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este oferită de Allrecipes. Cu un scor de 87% , acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Scoici la cuptor cu șuncă de Parma , Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno – Medalioane de polenta la cuptor cu șuncă și Șuncă la cuptor cu nuci pecan .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți șunca într-o tavă mare de copt, cu partea tăiată în jos. Presați uniform zahărul brun pe șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Toarnă merele într-o tavă de copt și acoperă-le cu un capac sau folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când șunca este încălzită complet, aproximativ 80 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să indice 70 de grade Celsius (160 de grade Fahrenheit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Lăsați șunca să se odihnească 10 minute înainte de a o transfera pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Turnați sucul rămas din tigaie într-o cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Combinați făina și laptele într-un borcan cu capac; agitați până când amestecul este omogenizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
8
Aduceți sosul din tigaie la fierbere. Încorporați încet amestecul de făină în cratiță, amestecând până când sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții16
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista