Șuncă la cuptor cu sos dulce
Rețeta de Șuncă la cuptor cu sos dulce poate fi preparată în aproximativ 1 oră și 45 de minute . Pentru 3,86 USD per porție , primiți un aperitiv pentru 16 persoane. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 43 g de proteine , 18 g de grăsimi și un total de 414 calorii . 28 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de lapte, șuncă, zahăr brun și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este oferită de Allrecipes. Cu un scor de 87% , acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Scoici la cuptor cu șuncă de Parma , Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno – Medalioane de polenta la cuptor cu șuncă și Șuncă la cuptor cu nuci pecan .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Puneți șunca într-o tavă mare de copt, cu partea tăiată în jos. Presați uniform zahărul brun pe șuncă.
Toarnă merele într-o tavă de copt și acoperă-le cu un capac sau folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când șunca este încălzită complet, aproximativ 80 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să indice 70 de grade Celsius (160 de grade Fahrenheit).
Lăsați șunca să se odihnească 10 minute înainte de a o transfera pe un platou de servire.
Turnați sucul rămas din tigaie într-o cratiță.
Combinați făina și laptele într-un borcan cu capac; agitați până când amestecul este omogenizat.
Aduceți sosul din tigaie la fierbere. Încorporați încet amestecul de făină în cratiță, amestecând până când sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute.