Șuncă la cuptor cu glazură lipicioasă Meyer Lemon-Spice

Șuncă la cuptor cu glazură lipicioasă Meyer Lemon-Spice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șunca la cuptor cu glazură lipicioasă Meyer Lemon-Spice. Această rețetă face 8 porții cu 910 calorii, 73G de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, zahăr brun, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Prăjituri cu ceai de lămâie Meyer cu glazură de rodie, Biscuiți cu cremă de afine cu glazură de lămâie Meyer, și Bare de firimituri de căpșuni cu glazură de lămâie Meyer.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tăiați pielea dură, asemănătoare pielii din șuncă (dacă o are) și marcați grăsimea și carnea într-un model încrucișat. Puneți șunca, partea grasă în sus, într-o tigaie mare de prăjire și cort liber cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Coaceți până când un termometru în cea mai groasă parte a cărnii ajunge la 120, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Între timp, faceți glazură: într-un castron, bateți zahărul, coaja, sucul și ghimbirul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Descoperiți șunca și turnați glazura peste ea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Coaceți șunca, neacoperită, șunca și amestecând glazura la fiecare 10 minute, până când glazura este un sirop îngroșat, strălucitor, iar termometrul din carne ajunge la 135 până la 140, 15 până la 30 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Lăsați șunca să se odihnească 5 minute, apoi periați cu glazură și transferați pe o tăietură. Răzuiți glazura rămasă într-un castron mic. Sculpta sunca si lingura mai mult glazura pe partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Revista