Șuncă la cuptor cu glazură lipicioasă Meyer Lemon-Spice

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șunca la cuptor cu glazură lipicioasă Meyer Lemon-Spice. Această rețetă face 8 porții cu 910 calorii, 73G de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, zahăr brun, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Prăjituri cu ceai de lămâie Meyer cu glazură de rodie, Biscuiți cu cremă de afine cu glazură de lămâie Meyer, și Bare de firimituri de căpșuni cu glazură de lămâie Meyer.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Tăiați pielea dură, asemănătoare pielii din șuncă (dacă o are) și marcați grăsimea și carnea într-un model încrucișat. Puneți șunca, partea grasă în sus, într-o tigaie mare de prăjire și cort liber cu folie.
Coaceți până când un termometru în cea mai groasă parte a cărnii ajunge la 120, aproximativ 1 1/2 ore.
Între timp, faceți glazură: într-un castron, bateți zahărul, coaja, sucul și ghimbirul până se omogenizează.
Descoperiți șunca și turnați glazura peste ea în tigaie.
Coaceți șunca, neacoperită, șunca și amestecând glazura la fiecare 10 minute, până când glazura este un sirop îngroșat, strălucitor, iar termometrul din carne ajunge la 135 până la 140, 15 până la 30 de minute în total.
Lăsați șunca să se odihnească 5 minute, apoi periați cu glazură și transferați pe o tăietură. Răzuiți glazura rămasă într-un castron mic. Sculpta sunca si lingura mai mult glazura pe partea de sus.