Șuncă Glazurată Cu Smochine

Șuncă Glazurată Cu Smochine
Nevoie de un fel principal fără lactate? Șunca glazurată cu smochine ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 2,26 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 98G de proteine, 77g de grăsime, și un total de 1189 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Un amestec de apă, oțet de cidru, conserve de smochine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Cum se face un filet de porc glazurat cu smochine în multe mese, Newtoni De Smochine De Casă, și Crostini De Smochine Coapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Tăiați șunca îndepărtând pielea/coaja exterioară, lăsând o grăsime de 1/4 inci. Scorați stratul de grăsime cu un cuțit de paring într-un model de diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Puneți șunca, tăiată cu fața în jos, într-o tigaie sau un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Adăugați 1 1/2 căni de apă și acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Coaceți timp de 45 de minute până la 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Între timp, faceți glazura amestecând toate ingredientele rămase împreună într-o cratiță la foc mediu-mic. Se fierbe, amestecând des, pentru a infuza arome și pentru a subția conservele, aproximativ 3 până la 5 minute. Puneți deoparte 1/4 cană de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Scoateți folia după ce șunca a gătit timp de 1 oră și periați-o cu glazura, lucrând-o în scoruri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
9
Coaceți șunca, neacoperită, încă 40 de minute, bătând din nou după 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți șunca din cuptor când se atinge o temperatură internă de 140 de grade F pe un termometru citit instantaneu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Transferați șunca pe placa de sculptură și lăsați-o să se odihnească timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
12
Îndepărtați cât mai multă grăsime posibil și apoi amestecați în 1/4 cană de glazură rezervată. Aduceți tigaia la fierbere la foc mediu, apoi reduceți focul și fierbeți până când se atinge consistența dorită. Se strecoară într-un vas încălzit pentru un sos neted, dacă se dorește. Tăiați subțire șunca și aranjați-o pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Se servește cu sosul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista