Șuncă Glazurată Cu Miere De Cimbru
Șunca glazurată cu miere de cimbru este o fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă face 16 porții cu 880 calorii, 73G de proteine, și 59G de grăsime fiecare. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți unt, șuncă semiboneless 1 oră, miere ușoară și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Șuncă Glazurată Cu Miere De Cimbru, Șuncă Glazurată Cu Miere De Cimbru, și Înghețată de miere și cimbru cu cimbru confiat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul cu cimbru și lăsați să stea până când este gata de utilizare.
Preîncălziți cuptorul la 350 F cu suportul în treimea inferioară.
Îndepărtați și aruncați orice coajă sau piele din șuncă, lăsând 1/4 inch de grăsime pe șuncă. Scor de grăsime pe partea de sus a șuncă într-un model crosshatch fără tăiere în carne. Puneți șunca pe un raft într-o tigaie mare de prăjire. Acoperiți șunca cu hârtie pergament, apoi acoperiți tigaia cu folie.
Între timp, fierbeți oțetul într-o cratiță mică până se reduce la aproximativ 1 lingură.
Se ia de pe foc și se amestecă miere, sos Worcestershire și unt de cimbru.
Lăsați glazura de miere să stea până când șunca s-a copt 1 3/4 ore.
Aruncați folia și pergamentul din șuncă. Dacă nu există lichid în tigaie, adăugați 1 cană de apă (lichidul va împiedica arderea glazurii în tigaie).
Ungeți șunca cu jumătate de glazură de miere, apoi coaceți, neacoperit, 30 de minute.
Periați cu glazura rămasă și coaceți până când glazura este maro-aurie și șunca este încălzită, cu aproximativ 30 de minute mai mult.