Șuncă Glazurată Cu Miere De Cimbru

Șuncă Glazurată Cu Miere De Cimbru
Șunca glazurată cu miere de cimbru este o fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă face 16 porții cu 880 calorii, 73G de proteine, și 59G de grăsime fiecare. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți unt, șuncă semiboneless 1 oră, miere ușoară și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Șuncă Glazurată Cu Miere De Cimbru, Șuncă Glazurată Cu Miere De Cimbru, și Înghețată de miere și cimbru cu cimbru confiat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul cu cimbru și lăsați să stea până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CimbruCimbru
2
Preîncălziți cuptorul la 350 F cu suportul în treimea inferioară.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Îndepărtați și aruncați orice coajă sau piele din șuncă, lăsând 1/4 inch de grăsime pe șuncă. Scor de grăsime pe partea de sus a șuncă într-un model crosshatch fără tăiere în carne. Puneți șunca pe un raft într-o tigaie mare de prăjire. Acoperiți șunca cu hârtie pergament, apoi acoperiți tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De VităCarne De Vită
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți 1 3/4 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Între timp, fierbeți oțetul într-o cratiță mică până se reduce la aproximativ 1 lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc și se amestecă miere, sos Worcestershire și unt de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
UntUnt
MiereMiere
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Lăsați glazura de miere să stea până când șunca s-a copt 1 3/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
MiereMiere
șuncășuncă
8
Aruncați folia și pergamentul din șuncă. Dacă nu există lichid în tigaie, adăugați 1 cană de apă (lichidul va împiedica arderea glazurii în tigaie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ApăApă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Ungeți șunca cu jumătate de glazură de miere, apoi coaceți, neacoperit, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
MiereMiere
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Periați cu glazura rămasă și coaceți până când glazura este maro-aurie și șunca este încălzită, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții16
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista