Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da sunca Georgia cu piersica garnitura un try. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 785 calorii, 93G de proteine, și 22g de grăsime per portie. Pentru $11.42 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr, Zahăr de cofetari, oțet de cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 33 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Georgia Peach Pie, Georgia Peach Souffle, și Dulce Ca O Plăcintă Cu Piersici Georgia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți șunca într-un vas mare și umpleți oala cu suficientă apă rece pentru a acoperi șunca. Aduceți apa la 170 până la 180 de grade F (sub fierbere; dacă este fiartă, șunca se va deschide la articulație). Gatiti la acea temperatura timp de 3 ore, apoi lasati sa se raceasca in apa de gatit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Când sunteți gata să continuați cu rețeta, scoateți șunca din apă. Cu un cuțit, îndepărtați pielea de pe șuncă și tăiați suprafața cărnii acolo unde este maro și asemănătoare pielii în jurul osului gambei. Pentru a ușura sculptura mai târziu, îndepărtați pelvisul sau șoldul rulând un cuțit în jurul acestuia. Când pielea a fost îndepărtată, tăiați toate, cu excepția unui strat subțire de grăsime albă, de pe suprafața șuncii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Rulați vârful cuțitului într-un model încrucișat prin grăsimea rămasă de pe vârful șuncii, tăind ușor pe suprafața cărnii. Acest punctaj va ajuta glazura să adere la carne în timp ce gătește. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Într-un castron mic, amestecați conservele, piperul, muștarul, oțetul balsamic și condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Conservă
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Întindeți stratul de glazură pe suprafața superioară a șuncii, puneți-l într-o tigaie și coaceți în cuptorul de 350 de grade F timp de 30 de minute. Reduceți căldura la 325 grade F și continuați să gătiți șunca timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Presărați zahărul pudră deasupra și gătiți încă 30 de minute, până când este glazurat frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
7
Transferați șunca într-un platou și puneți-o deoparte într-un loc cald în timp ce faceți sosul de piersici. Aruncați grăsimea acumulată în tigaia de prăjire și adăugați 1 cană de apă în picăturile din tigaie, amestecând pentru a slăbi și amesteca în sucurile solidificate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
8
Adăugați demi-glace și aduceți la fierbere. Rezervă pentru utilizare în sos de piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1
Încălziți untul în două skillete mari, 2 linguri de unt pe tigaie. Când este fierbinte, adăugați jumătate din pene de piersici în fiecare tigaie și sotati timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Presărați zahărul, împărțind-l între skillets și continuați să gătiți timp de 3 până la 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Adăugați julienna de piersică uscată și oțetul, jumătate în fiecare tigaie, și amestecați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Combinați conținutul ambelor skillets într-o cratiță. Se strecoară amestecul demi-glace rezervat peste piersici și se amestecă sarea. Dacă sosul este mai subțire decât v-ați dori, adăugați amidonul de cartofi dizolvat și aduceți la fierbere. Se fierbe 1 sau 2 minute. La momentul servirii, amestecați busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din Cartofi
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
5
Pentru a ușura sculptura, faceți o tăietură verticală în șuncă la aproximativ 1 inch deasupra osului gambei. Obiectul este de a face o gardă că cuțitul dvs. nu va depăși atunci când feliați șunca; acest lucru va da o margine de jos curată feliilor și, de asemenea, vă va proteja mâna de cuțit în cazul în care se întâmplă să alunece în timp ce feliați carnea. Feliați șunca pe părtinire, oprindu-vă la marginea tăiată și aranjați carnea pe un platou cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Serviți 3 sau 4 felii de șuncă de persoană cu câteva felii de piersici și sosul spooned în jurul și peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch