Șuncă fierbinte și ananas Sub
Sunca fierbinte și sub ananas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 472 calorii, 15g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de condimente, șuncă deli, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Hawaiian șuncă și ananas Sliders + VIDEO, Miere Fierbinte Ananas Pene, și Caserola de șuncă și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cusătura de aluat de pâine franceză cu fața în jos pe o foaie de copt ușor unsă. Cu un cuțit ascuțit, tăiați șase tăieturi, aproximativ 1/2 in. adânc, deasupra aluatului.
Coaceți la 350 de minute timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc.
Într-un castron mic, combinați uleiul, condimentul Italian și sarea de usturoi; periați peste pâinea fierbinte. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 8 minute.
Împărțiți pâinea pe jumătate pe lungime. Goliți jumătatea de jos, lăsând un 1/4-in. coajă (aruncați pâinea îndepărtată sau salvați pentru o altă utilizare).
Întindeți 2-3 linguri de sos de pizza peste coajă; deasupra cu șunca, ananasul și brânza. Înlocuiți blatul de pâine.
Coaceți timp de 6-8 minute sau până când brânza este topită.
Încălziți sosul de pizza rămas; serviți cu sandwich.