Șuncă de tigaie cu glazură de ghimbir-piersică
Șuncă de tigaie cu glazură de ghimbir-piersică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 225 calorii, 19g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți zahăr brun, muștar Dijon din cereale, șuncă de sodiu cu 3% mai puțin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma piersica, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Piersici ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură De Porc Cu Ierburi Cu Glazură De Piersici De Ghimbir, Tigaie De Porc Cu Ghimbir-Piersică, și Soia ghimbir glazurate Halibut w / ghimbir piersic savura.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente; pus deoparte.
Înveliți ambele părți ale feliilor de șuncă cu spray de gătit.
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați felii de șuncă; gatiti 1 1/2 pana la 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Transferați șunca într-un platou.
Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Adăugați amestecul de piersici în tigaie; gătiți 30 de secunde până se topește răspândirea piersicii.
Adăugați felii de șuncă; gătiți 2 minute, întorcându-vă frecvent la glazură.