Șuncă De Paște La Cuptor
Sunca de Paște la cuptor este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 59G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 712 calorii. Această rețetă servește 20 și costă 1,27 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați coniac, pătrunjel, șuncă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Paște va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Încercați Quiche de Paște pentru micul dejun de Paște / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Caserola cu șuncă și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade. Înfășurați șunca complet cu folie căptușită cu pergament și așezați-o pe o foaie de copt sau o tigaie.
Transferați șunca la cuptor și coaceți 1 1/2 ore.