Șuncă de modă veche cu zahăr brun și glazură de muștar

Șunca de modă veche cu zahăr brun și glazură de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 5,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 76g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 550 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână muștar Dijon cu cereale, zahăr brun auriu, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun auriu, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Chewy Brown Sugar & Brown Ale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Șuncă la cuptor cu zahăr brun și glazură de muștar, Somon cu zahăr brun și glazură de muștar, și Șuncă la cuptor cu glazură de muștar cu zahăr brun.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Așezați șunca într-o tigaie mare.
Se toarnă suc de mere peste șuncă. Acoperiți șunca complet cu hârtie pergament, apoi acoperiți șunca și tigaia complet cu folie rezistentă, etanșând bine la marginile tigaiei.
Coaceți șunca până când termometrul cu citire instantanee este introdus în centrul registrelor de șuncă 145 F, aproximativ 3 ore 45 minute.
Scoateți șunca din cuptor. Creșteți temperatura cuptorului la 375 F.
Scoateți folia și pergamentul din șuncă.
Scurgeți și aruncați lichidele din tigaia de prăjire.
Tăiați coaja și tot stratul de grăsime, cu excepția a 1/4-inch, din șuncă și aruncați. Folosind cuțit ascuțit lung, scor de grăsime în 1-inch-lățime, 1/4-inch-adâncime model de diamant.
Întindeți muștarul uniform pe stratul de grăsime pe șuncă. Bateți zahărul brun peste stratul de muștar, apăsând ferm pentru a adera.
Coaceți până când șunca este bine glazurată, lingând orice glazură de muștar și zahăr care alunecă în tigaie înapoi peste șuncă, aproximativ 30 de minute.
Transferați șunca în platoul de servire; lăsați să se răcească cel puțin 45 de minute. Feliați șunca și serviți ușor cald sau la temperatura camerei.
Sauvignon Blanc se potrivește bine cu șunca și sparanghelul, un ingredient notoriu neprietenos pentru vin. Ne place Joel Gott 2006 Sauvignon Blanc din Napa Valley ($18), care are arome de fructe tropicale și citrice cu arome florale și un finisaj clar.