Șuncă cu sos de afine și ciuperci
Șuncă cu sos de afine și ciuperci ar putea fi doar fără gluten rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 378 calorii, 18g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 62 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită sos de afine, un buton de unt, șuncă și 2 Clementine. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Sos Bourbon Bourbon, Sos De Afine Boozy Orange Blossom, și Șuncă Cu Sos De Afine.
Instrucțiuni
Pentru a prăji ciupercile, încălziți uleiul și untul într-o tigaie la foc mare până când untul se spumează.
Adăugați ciupercile și prăjiți 4-5 minute până devin aurii.
Pentru a face sosul, turnați portul sau vinul pentru a deglaza tigaia, apoi coborâți focul și amestecați sosul de afine până se dizolvă.
Se toarnă apa fierbinte și sucul de fructe și se presară în pudra de bulion sau cubul de stoc. Stropiți într-o lingură de sos de soia și amestecați bine. Măriți focul și fierbeți sosul rapid câteva minute până se reduce ușor.
Glisați șunca și încălziți timp de un minut sau două. Gustați pentru condimentare și serviți.