Șuncă cu sos de afine și ciuperci

Șuncă cu sos de afine și ciuperci
Șuncă cu sos de afine și ciuperci ar putea fi doar fără gluten rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 378 calorii, 18g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 62 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită sos de afine, un buton de unt, șuncă și 2 Clementine. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Sos Bourbon Bourbon, Sos De Afine Boozy Orange Blossom, și Șuncă Cu Sos De Afine.

Instrucțiuni

1
Pentru a prăji ciupercile, încălziți uleiul și untul într-o tigaie la foc mare până când untul se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ciupercile și prăjiți 4-5 minute până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Pentru a face sosul, turnați portul sau vinul pentru a deglaza tigaia, apoi coborâți focul și amestecați sosul de afine până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
PortPort
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se toarnă apa fierbinte și sucul de fructe și se presară în pudra de bulion sau cubul de stoc. Stropiți într-o lingură de sos de soia și amestecați bine. Măriți focul și fierbeți sosul rapid câteva minute până se reduce ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De BouillonPulbere De Bouillon
1 Păstaie De Vanilie, Despicată și Răzuită1 Păstaie De Vanilie, Despicată și Răzuită
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Glisați șunca și încălziți timp de un minut sau două. Gustați pentru condimentare și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista