Șuncă cu crustă cu sos Madeira de portocale

Șuncă cu crustă cu sos Madeira de portocale
Șunca cu crustă cu sos Madeira de portocale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 1238 calorii, 101G de proteine, și 80g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 2,24 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de căței de usturoi, muștar dijon, madeira medie-uscată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 70%. Încercați Somon cu crustă de susan cu sos de portocale-Miso, Somon cu crustă de susan cu sos de portocale-Miso, și Halibut cu crustă de fistic cu sos de portocale de sânge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți șunca într-o tigaie mare, cu grăsime în sus. Folosind un cuțit ascuțit, marcați grăsimea peste tot într-un model încrucișat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Se toarnă 1 cană de Madeira peste șuncă și se acoperă bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MadeiraMadeira
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Coaceți șunca timp de aproximativ 3 1/2 ore sau până când este încălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Într-un castron mediu, aruncați pesmetul cu pătrunjelul. Într-un castron mic, combinați usturoiul, untul topit și muștarul, apoi lucrați în firimiturile de pâine cu degetele. Condimentează cu sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Descoperiți șunca și ungeți cu sucurile de tigaie, apoi transferați-le într-un platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se toarnă sucurile de tigaie într-o cratiță medie. Întoarceți șunca în tigaia de prăjire și ridicați temperatura cuptorului la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Bateți amestecul de pesmet pe toată partea superioară a șuncii, apăsându-l ferm în grăsime. Întoarceți șunca la cuptor și coaceți timp de aproximativ 30 de minute mai mult sau până când stratul de pesmet este crocant și maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Transferați șunca pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Între timp, folosind un cuțit ascuțit, curățați portocalele; îndepărtați toată miezul alb amar. Lucrând peste un castron pentru a prinde sucurile, tăiați portocalele între membrane pentru a elibera secțiunile; ar trebui să aveți 1/2 cană de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Adăugați secțiunile de portocale, sucul de portocale și restul de 1/2 cană de Madeira în sucurile din cratiță. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
MadeiraMadeira
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
12
Se ia de pe foc, se adaugă coaja și se menține cald.
13
Folosind un cuțit lung și subțire, tăiați cu grijă șunca, ținând firimiturile pe loc cu o mână în timp ce tăiați. Aranjați feliile de șuncă pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De șuncăFelii De șuncă
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
14
Presărați firimiturile căzute peste șuncă și serviți cu sosul de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
15
Se servește cu: un gratin de cartofi aurii, broccoli aburit și o ruladă crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crusty RollCrusty Roll
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
16
Recomandare Vin: 1989 Meerlust Merlot
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
17
Note: Această rețetă necesită o șuncă afumată de cea mai bună calitate din partea superioară a piciorului. Nu ar trebui să fie prea dulce sau prea sărat sau unul care a fost secționat și remodelat. Karl ehmer face o șuncă superioară folosind o rețetă veche de fumat germană. Este disponibil prin poștă de la Citarella din New York (212-874-0383).
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Afumatășuncă Afumată
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista