Șuncă cu aragaz lent cu sos de coacăze-cireșe

Șuncă cu aragaz lent cu sos de coacăze-cireșe
Șunca cu aragaz lent cu sos de coacăze-cireșe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 691 calorii, 49G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână muștar măcinat, coajă de lămâie, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Farro cu roșii Cherry și busuioc {aragaz lent}, Aragaz Lent Ciocolată Cireș Oțel Tăiat Fulgi De Ovăz, și Ciocolată cu nuci de fistic și vișine cu aragaz lent.

Instrucțiuni

1
Se amestecă conservele, oțetul, muștarul și ghimbirul într-o cană de măsurare din sticlă de 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
MuștarMuștar
OțetOțet
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
2
Așezați șunca într-un aragaz lent de 6 litri, tundând șunca dacă este necesar pentru a se potrivi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Ungeți șunca cu aproximativ 1/4 cană din amestecul de conserve. Refrigerați amestecul de conserve rămase în timp ce șunca gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
șuncășuncă
4
Acoperiți și gătiți șunca la foc mic 7 până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
5
Aproximativ 20 de minute înainte de sunca se face, cuptor cu microunde rămase păstrează amestecul neacoperit pe mare 4 minute. Se amestecă coacăzele și coaja de lămâie; cuptorul cu microunde neacoperit la maxim aproximativ 3 minute sau până când amestecul începe să fiarbă. Se amestecă arpagicul. Se răcește aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
ConservăConservă
CoacăzeCoacăze
ArpagicArpagic
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
6
Scoateți șunca din aragaz. Feliați șuncă; așezați pe platoul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
7
Serviți sosul cu șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
șuncășuncă
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista