Șuncă cu aragaz lent cu sos de coacăze-cireșe

Șunca cu aragaz lent cu sos de coacăze-cireșe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 691 calorii, 49G de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână muștar măcinat, coajă de lămâie, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 7 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Farro cu roșii Cherry și busuioc {aragaz lent}, Aragaz Lent Ciocolată Cireș Oțel Tăiat Fulgi De Ovăz, și Ciocolată cu nuci de fistic și vișine cu aragaz lent.
Instrucțiuni
Se amestecă conservele, oțetul, muștarul și ghimbirul într-o cană de măsurare din sticlă de 2 căni.
Așezați șunca într-un aragaz lent de 6 litri, tundând șunca dacă este necesar pentru a se potrivi.
Ungeți șunca cu aproximativ 1/4 cană din amestecul de conserve. Refrigerați amestecul de conserve rămase în timp ce șunca gătește.
Acoperiți și gătiți șunca la foc mic 7 până la 8 ore.
Aproximativ 20 de minute înainte de sunca se face, cuptor cu microunde rămase păstrează amestecul neacoperit pe mare 4 minute. Se amestecă coacăzele și coaja de lămâie; cuptorul cu microunde neacoperit la maxim aproximativ 3 minute sau până când amestecul începe să fiarbă. Se amestecă arpagicul. Se răcește aproximativ 10 minute.
Scoateți șunca din aragaz. Feliați șuncă; așezați pe platoul de servire.