Șuncă afumată, orz și supă de legume

Șuncă afumată, orz și supă de legume
Șuncă afumată, orz și supă de legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 616 calorii, 47G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de Epicurious. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de bulion de pui cu conținut scăzut de sare, cartofi roșii, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este destul de bun. Încercați Șuncă afumată, orz și supă de legume, Supă De Orz De Legume, și Supă De Orz De Legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulion și șuncă la fiert într-o oală mare. Acoperiți, reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ham HockHam Hock
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați cartofi tăiați cubulețe, roșii cu sucuri, ceapă, morcovi, țelină, orz și oregano. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți neacoperit până când carnea și orzul sunt fragede, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
TomateTomate
MorcovMorcov
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
OrzOrz
țelinățelină
CeapăCeapă
CarneCarne
3
Folosind clești, scoateți cârligele de șuncă din supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ham HockHam Hock
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
4
Tăiați carnea de pe oase și tocați grosier. Întoarceți carnea în supă; aruncați oasele. (Poate fi pregătit cu 2 zile înainte. Se dă la frigider neacoperit până la rece, apoi se acoperă și se dă la frigider. Aduceți la foc mic înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
SupăSupă
5
Adăugați fasole verde; fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ 15 minute. Condimentează supa după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Fasole VerdeFasole Verde
FasoleFasole
SupăSupă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Revista