Șerbet de nectarină și caise
Rețeta de nectarină și șerbet de caise este gata în aproximativ 5 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 3. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 101 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 25 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână pudră de baobab, nectarine, shloer de struguri și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Șerbet De Caise, Șerbet De Lapte-Caise-Porumb, și Salsa de caise și Nectarine.
Instrucțiuni
Scoateți piatra din nectarine și feliați.
Curățați clementinele și împărțiți-le în sferturi.
Am un blender puternic vitamix, dar dacă nu, poate doriți să înmuiați caisele, cu excepția cazului în care sunt cele cu adevărat moi, într-un mic suc de mere sau portocale înainte de a le adăuga în blender.
Adăugați toate ingredientele în blender și bateți. Puteți adăuga gheață dacă doriți.