Șerbet De Lămâie Meyer
Meyer Lemon Sherbet ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. Această rețetă servește 10 și costă 52 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 117 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gelatină, lămâi meyer, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Salată de Kale tocată cu vinetă de lămâie Meyer (cu un înlocuitor ușor de lămâie Meyer), Meyer lamaie gustare tort cu lamaie crema de branza glazura #SundaySupper, și Meyer lămâie prăjită morcov siruri de caractere cu sos de usturoi lamaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți 1 lingură coaja și ream 1 cană suc din lămâi; deoparte.
Combinați gelatina și 1/4 cană de apă rece; puneți deoparte până când gelatina se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mare, aduceți zahărul și 1 cană de apă la fiert. Reduceți căldura și fierbeți până se dizolvă zahărul, aproximativ 1 minut.
Se amestecă gelatina, coaja de lămâie și sucul și laptele (amestecul poate părea coagulat).
Așezați tigaia într-un bol cu apă cu gheață și amestecați des până la rece, 8 până la 10 minute.
Congelați amestecul într-un producător de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. (Sau turnați amestecul într - o tigaie metalică de 9 pe 13 inci, acoperiți etanș și congelați până la greu, aproximativ 3 ore. Apoi rupeți în bucăți cu o lingură și învârtiți într-un robot de bucătărie până se omogenizează.)
Serviți șerbet sau congelați până când este suficient de ferm pentru a scoate, aproximativ 2 ore.