Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Șerbetul de Grapefruit-ghimbir ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 432 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de frișcă, coajă de grapefruit, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Șerbet De Grapefruit-Zară, Șerbet De Ghimbir Cu Rubarbă, și Grapefruit și ulcior de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă 1 cană suc de grapefruit, zahăr, ghimbir cu sucuri și coajă de grapefruit într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare până se dizolvă zahărul. Se aduce la fierbere; se ia de pe foc. Se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Grapefruit
Coaja De Grapefruit
Ghimbir
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Bateți siropul de porumb, apoi zeama în amestec de ghimbir. Se amestecă restul de 2 căni de suc. Se strecoară amestecul într-un castron mare, apăsând pe solide pentru a extrage sucuri. Procesați în producătorul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Când șerbetul este setat ușor, se toarnă treptat în cremă. Procesați 5 minute mai mult pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Sirop De Porumb
înghețată
Cafea Fierbinte Tare Caldă
șerbet
Ghimbir
Cremă
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețată
Bateti
Bol
3
Transferați șerbetul în recipient; acoperiți și congelați.