Șapte Straturi Dip I
Șapte straturi Dip I s-ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde hor d ' oeuvre cutie reteta. Această rețetă face 15 porții cu 317 calorii, 17g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați măsline, amestec de brânză cheddar-monterey jack, fasole prăjită și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. 1082 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Indian 7 Strat Dip, Pizza Dip, și Buffalo Pui Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, carne de vită măcinată maro. Puneți deoparte să se scurgă și să se răcească la temperatura camerei.
Răspândiți fasolea în partea de jos a unei tăvi de servire de 9x13 inci, care are o adâncime de aproximativ 1 1/2 inci.
Presărați 2 căni de brânză mărunțită deasupra fasolei.
Presărați carne de vită deasupra brânzei.
Întindeți smântâna foarte încet deasupra cărnii de vită.
Întindeți guacamolul deasupra smântânii.
Se toarnă salsa peste guacamole și se întinde uniform.
Presărați restul de brânză mărunțită.
Presărați deasupra măsline negre, roșii și ceapă verde.
Puteți servi acest fel de mâncare imediat sau îl puteți refrigera peste noapte și puteți servi rece. Cred că are un gust mai bun la temperatura camerei.