Şuncă şi pui elveţian

Şuncă şi pui elveţian
Ham 'n' Swiss Chicken necesită aproximativ 4 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,74 USD per porție , această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 734 de calorii , 47 g de proteine și 49 g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți ouă, unt, brânză elvețiană și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 55% . Rețete similare sunt Pui cu șuncă și elvețian , Roll-ups cu șuncă și pui elvețian și piept de pui umplut cu șuncă la grătar și elvețian .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți ouăle și 1-1/2 căni de lapte. Se amestecă untul, țelina și ceapa. Se amestecă pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Pune jumătate din amestec într-un 3-qt uns. Care gateste incet; acoperiți cu jumătate din șuncă rulată, brânză și pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Combinați supa și laptele rămas; se toarnă jumătate peste pui. Repetați straturile o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
4
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4-5 ore sau până când un termometru introdus în amestecul de pâine arată 160°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista