Şuncă în spirală glazurată cu miere
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate în cutia dvs. de rețete, șunca spirală glazurată cu miere ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 24 de porții cu 366 de calorii, 29 g de proteine și 22 g de grăsime fiecare. Pentru 56 de cenți per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și cumpărați suc de portocale, șuncă în spirală, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 45%, ceea ce este destul de bun. Încercați șunca spirală glazurată cu afine, șuncă tăiată în spirală glazurată și șuncă spiralată glazurată cu portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o tigaie cu folie rezistentă.
Pune șunca pe un grătar într-o tavă de copt puțin adâncă.
Combinați nectarul de pere și sucul de portocale; ungeți 1/3 cană peste șuncă.
Se coace, neacoperit, la 325° timp de 30 de minute, ungând de două ori cu amestecul de suc rămas.
Combinați zahărul brun și mierea; întins peste șuncă.
Coaceți 45-55 de minute mai mult sau până când un termometru arată 140°, ungând ocazional cu picături de tigaie.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Chenin Blanc
Pinot Noir, Riesling și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru Spiral Ham. Riesling și chenin blanc au o notă de dulceață care completează aromele dulci și sărate ale șuncii. Dacă preferați roșul, un roșu deschis ca pinot noir va fi potrivit. Ai putea încerca Cupcake Vineyards Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Cupcake Vineyards Pinot Noir]()
Cupcake Vineyards Pinot Noir
Acest vin are o nuanță minunată de granat și arome amețitoare de cireșe negre, căpșuni coapte, zmeură roșie și o notă de condiment cu un final cremos.