Învelișuri De Varză De Porc Cu Crustă De Zahăr
Învelișurile de varză de porc cu crustă de zahăr sunt un fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 236 calorii, 19g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 2 ore și 20 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de varză napa, bucăți de ceapă verde, sos hoisin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Învelișuri De Varză De Porc Cu Crustă De Zahăr, Varza De Porc Și Orez Se Înfășoară Cu Tăiței De Celofan, și Împachetări Cu Varză.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente, amestecând bine; frecați amestecul de condimente uniform pe toate părțile de carne de porc.
Puneți carnea de porc într-o pungă de plastic cu fermoar și sigilați. Marinați la frigider timp de 1 oră, rotind la fiecare 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 37
Scoateți carnea de porc din frigider; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Scoateți carnea de porc din pungă și aruncați marinada.
Așezați carnea de porc pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 12
Scoateți carnea de porc din cuptor; lăsați să stea 10 minute.
Tăiați carnea de porc transversal în bucăți de 2 inci și tăiați cu 2 furculițe.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură de canola și 1 lingură de ulei de susan în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați jumătate de carne de porc mărunțită în tigaie; saut 4 minute sau până se rumenesc și marginile sunt crocante, amestecând ocazional. Repetați procedura cu uleiurile rămase și carnea de porc.
Așezați 1 frunză de varză pe fiecare dintre cele 8 farfurii; împărțiți carnea de porc uniform între frunze. Completați fiecare porție cu 1/4 cană de castraveți și 2 linguri de ceapă verde.
Stropiți 1 linguriță hoisin peste fiecare porție; completați fiecare cu 1/2 linguriță sambal oelek.