Înveliș de pui prăjit

Înveliș de pui prăjit
Acoperirea cu pui prăjit necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14 g de proteine, 24 g de grăsimi și un total de 347 de calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 74 de cenți per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de oregano, sare, cimbru și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 37%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: amestec de acoperire cu pui prăjit, bame prăjite cu acoperire crocantă de parmezan și acoperire cu fulgi de porumb pentru pui.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele opt ingrediente. A se pastra intr-un recipient ermetic intr-un loc uscat si racoros timp de pana la 1 an.
Echipamente pe care le vei folosi
40 De Covrigei în Miniatură, Tăiați La Jumătate40 De Covrigei în Miniatură, Tăiați La Jumătate

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Puiul prăjit poate fi asociat cu Riesling, Vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Ai putea încerca Perrier-Jouet Grand Brut. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista