Întuneric și Shandy
Dacă $2.6 pe portie se încadrează în bugetul dvs., întuneric și Shandy ar putea fi o mare fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 289 calorii. Dacă aveți la îndemână gheață, ienibahar, rom și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Shandy, Cowboy Shandy, și Rodie Shandy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 2 căni de apă cu zahărul, boabele de piper, ienibaharul și ghimbirul într-o oală mică. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, amestecând pentru a dizolva zahărul. Se fierbe până se reduce ușor și puțin siropos, aproximativ 25 de minute.
Se scoate de pe foc, se răcește și apoi se strecoară. Veți avea aproximativ 1 1/4 cani sirop.
Amestecați siropul de ghimbir și sucul de lămâie împreună. Umpleți fiecare pahar de halbă la jumătate cu gheață și adăugați 2 până la 4 linguri de sirop de ghimbir, în funcție de cât de gingery doriți, la fiecare pahar.
Se toarnă o sticlă de bere peste sirop, apoi se toarnă încet o lingură de rom întunecat deasupra, astfel încât să plutească.
Încingeți fiecare pahar cu o pană de var.