Înghețată Ușoară De Stafide Cu Rom
Easy Rum Raisin Ice Cream este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 1103 calorii. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. 2 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 55 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ROM, nucșoară măcinată, stafide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Cum se face înghețată fără gheață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați stafidele într-un castron mic, turnați romul, acoperiți cu folie de plastic și lăsați stafidele să se absoarbă peste noapte.
A doua zi, scoateți înghețata din congelator și lăsați să stea la temperatura camerei până când înghețata este înmuiată, dar nu se topește, aproximativ 15 minute. Scoateți înghețata într-un castron mare și amestecați stafidele înmuiate în ROM, orice rom suplimentar în castron și nucșoară până când înghețata este bine amestecată. Romul va înmuia înghețata și va ușura amestecarea.
Împachetați înghețata aromată înapoi în cutie și înghețați până când este necesar, cel puțin 1/2 oră.