Înghețată Ricotta cu miere și migdale

Înghețată Ricotta cu miere și migdale
Ricottan înghețată cu miere și migdale necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 2754 calorii, 81G de proteine, și 153G de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $ 7.22 pe portie, această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți migdale, miere, înghețată vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Nectarine la grătar cu frișcă ricotta miere-portocalie și migdale prăjite, Miere-Lavandă Ricottan Înghețată, și Crostata mixtă de fructe de pădure cu cremă de Ricotta cu miere de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, prăjiți migdalele la foc moderat, amestecând frecvent, până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Sau prăjiți-le într-un cuptor de 350 timp de 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
Lasă să se răcească complet.
3
Puneți un castron mare de metal în congelator.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Lăsați înghețata să stea la temperatura camerei până când abia începe să se înmoaie, dar încă înghețată. Într-un robot de bucătărie, curățați ricotta și mierea până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Brânză RicottaBrânză Ricotta
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
5
Scoateți vasul din congelator și puneți înghețata în el. Se amestecă până se omogenizează. Se amestecă amestecul de ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Transferați amestecul de înghețată într-o tigaie superficială din oțel inoxidabil și apoi returnați-l la congelator, acoperit, până când este suficient de ferm pentru a scoate, aproximativ 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Serviți înghețata acoperită cu migdalele prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
MigdaleMigdale

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiVară
Revista