Înghețată prăjită cu nucă de cocos și var

Înghețată prăjită cu nucă de cocos și var
Nucă de cocos prăjită și înghețată de var ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 130g de grăsime, și un total de 1748 calorii. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 351 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, coajă de tei, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Înghețată Bananan Cu Preparare Rece De Nucă De Cocos Prăjită, Cupcakes Cu Cremă De Nucă De Cocos Cu Glazură De Brânză Cremă De Nucă De Cocos Prăjită, și Cupcakes cu var de nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de Lime de nucă de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F cu un suport pentru cuptor poziționat în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Întindeți nuca de cocos subțire și foarte uniform pe o tigaie cu jumătate de foaie și prăjiți până când marginile de nucă de cocos încep să se rumenească și să devină aromate, 2 până la 4 minute. Nu coaceți prea mult nuca de cocos sau înghețata va avea gust ars.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Transferați nuca de cocos într-o cratiță medie și acoperiți cu smântână și lapte. Se aduce la fierbere, se amestecă pentru a se combina și se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să se absoarbă timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Într-o cratiță medie grea, amestecați gălbenușurile de ou și zahărul până când sunt mai deschise la culoare și ușor îngroșate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
5
Strecurați lactatele printr-o strecurătoare cu plasă fină într-o cană mare de măsurare sau într-un bol cu gura de turnare. Apăsați foarte ferm pe bucățile de nucă de cocos pentru a strecura cât mai mult lichid posibil. Se toarnă foarte încet laptele în cratiță cu ouă, amestecând constant, până se combină complet. Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, pana cand se formeaza o crema pe spatele unei linguri si un deget glisat lasa o linie curata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se strecoară crema într-un recipient etanș și se amestecă coaja de tei și sarea după gust. Se răcește peste noapte sau cel puțin 6 ore, apoi se strecoară crema răcită în aparatul de înghețată (pentru a îndepărta coaja de var) și se amestecă conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
7
Transferați înghețata într-un recipient etanș și răciți cel puțin 4 ore la congelator înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
8
Garnisiți cu coajă de tei și fulgi de nucă de cocos prăjiți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții2
Scor De Sănătate16
Revista