Înghețată Naranjilla
Naranjillan inghetata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 1070 calorii, 12g de proteine, și 56G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, smântână grea, naranjilla pur arkulpe și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată De Avocado (Fără Putină) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți pur-ul, smântâna, laptele și 3/4 cană de zahăr la foc mic într-o cratiță medie grea la foc mediu, amestecând până când zahărul s-a dizolvat.
Bateți gălbenușurile și restul de 1/4 cană de zahăr într-un castron, apoi adăugați încet amestecul de lapte fierbinte, amestecând pentru a combina. Întoarceți amestecul în cratiță și gătiți la foc mediu-mic, amestecând constant cu o lingură de lemn, până când crema este ușor îngroșată și înregistrează 170 până la 175 de metri pătrați pe un termometru citit instant (nu lăsați să fiarbă). Se strecoară imediat printr-o sită cu ochiuri fine într-un bol metalic.
Se răcește, neacoperit, până se răcește sau se răcește rapid, punând vasul într-o baie de gheață și amestecând ocazional până la rece. Se da la frigider, acoperit, pana la foarte rece, cel putin 6 ore.
Congelați crema în aparatul de înghețată, apoi transferați într-un recipient etanș și puneți-l în congelator pentru a se întări, aproximativ 2 ore.
* Custard poate fi răcit până la 24 de ore. * Inghetata pastreaza 1 saptamana.