Înghețată Lăcustă
Înghețata Grasshopper este o fără gluten desert. Această rețetă servește 2 și costă 2,33 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 92g de grăsime, și un total de 1368 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată, lapte, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Înghețată Grasshopper, Plăcintă Cu Înghețată Grasshopper, și Sandwich Cu Înghețată Grasshopper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o strecurătoare peste un vas mare rezistent la căldură; pune deoparte.
Combinați smântâna, laptele și zahărul într-o cratiță medie și aduceți la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional. Continuați să fierbeți până când zahărul se dizolvă, aproximativ 5 minute.Între timp, bateți gălbenușurile într-un castron mare până când sunt spumoase și de culoare deschisă, aproximativ 3 minute.
Scoateți amestecul de smântână de pe foc și turnați încet aproximativ 1 cană în gălbenușurile de ou, amestecând constant.
Se toarnă amestecul cremă-ou înapoi în tigaie și se gătește la foc mediu, amestecând continuu cu o lingură de lemn, până când amestecul se îngroașă ușor și acoperă spatele lingurii, aproximativ 3 până la 5 minute. (Când trageți degetul peste lingură, acesta ar trebui să facă un semn prin cremă, care nu ar trebui să curgă înapoi în sine.)
Se toarnă amestecul prin strecurătoare în vas și se aruncă conținutul strecurătorului. Se amestecă extractul de mentă și colorantul alimentar. Apăsați o foaie de folie de plastic direct pe suprafața cremei pentru a preveni formarea unei piele. Se dă la frigider până se răcește complet, cel puțin 4 ore.Congelați baza de înghețată răcită într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Îndoiți brownies-urile și ciocolata în înghețata finită cât timp este încă în vasul producătorului de înghețată.
Serviți imediat pentru o înghețată moale sau transferați înghețata într-un recipient etanș și congelați până se solidifică. Lăsați înghețata să stea la temperatura camerei timp de 15 minute înainte de servire dacă este înghețată solidă.